De Praktijkervaringplekpolis

De Praktijkervaringplekpolis

Goed verzekerd ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Combineer betaalde werkstages nu ook met de Praktijkervaringplekpolis!

Gemeenten ontlasten organisaties nu optimaal tijdens ontwikkeltrajecten van bijstandsgerechtigden, door de Praktijkervaringplekpolis aan te bieden. Met deze service wordt het vinden van passende ontwikkelplekken voor bijstandsgerechtigden een stuk eenvoudiger en is er nooit onduidelijkheid over de verzekering.

Centraal Beheer Achmea is exclusief samenwerkingspartner van Bureau voor Arbeidsinschakeling.

Daardoor kan de Praktijkervaringplekpolis (PEP) zonder administratieve rompslomp worden toegevoegd aan onze regelingen. Zo worden organisaties optimaal ontzorgd en werkzoekenden ondersteund. Hiermee wordt in één keer het verzekeringsgedeelte voor zowel organisaties als werkzoekenden geregeld.  

BVAI regelt alle administratieve zaken 

Een geruststellende zekerheid, die het voor alle betrokken partijen aantrekkelijk maakt om sneller en vaker plaatsingen via BVAI te realiseren en in te vullen. Van een ingewikkelde papierwinkel is hierbij geen sprake. BVAI regelt alles, zowel voor werkzoekenden als organisaties. 

Schade gedekt 

Met de Praktijkervaringplekpolis wordt de schade gedekt die ontstaat bij het uitoefenen van de stage. Zelfs onderweg van en naar het werk.

De Praktijkervaringplekpolis bestaat uit dekking van:
  

  • Aansprakelijkheid van de deelnemers op de praktijkervaringplekken.
  • Ongevallen van deelnemers aan de praktijkervaringplekken.
  • Aansprakelijkheid van aanbieders van de praktijkervaringplekken voor deelnemers die in werktijd een motorrijtuig besturen.
Meer info (gemeenten)

Benut ontwikkelplekken zonder zorgen over de verzekering van deelnemers

De Praktijkervaringplekpolis (PEP) wordt optioneel aangeboden tijdens de inzet van sociale regelingen. Gemeenten kunnen deze service aanbieden om deelnemende organisaties te ontzorgen en verzekerd te zijn van de juiste dekking tijdens re-integratietrajecten.

Meer info (werkgevers)

Daarom kiest u voor de Praktijkervaringplekpolis

Met de PEP is eventuele schade op de werkervaringsplek verzekerd tijdens de inzet van sociale regelingen. Zelfs onderweg van en naar het werk is de deelnemer verzekerd.